Naslovna - Srebrenik - CEFE program podrške poduzetništvu u gradovima Srebrenik i Gračanica

CEFE program podrške poduzetništvu u gradovima Srebrenik i Gračanica
Kroz CEFE Program podrške poduzetništvu, polaznicima će biti osigurana obuka u jačanju ličnih poduzetničkih kapaciteta, podrška u izradi biznis plana i tehnička podrška u registraciji i pokretanju biznisa.

Objavio: Armin Tufekcic | Tuesday 02. June 2020. u 09:40 sati | Pregleda: 2495

 

Gradovi Srebrenik i Gračanica, te Udruženje trenera CEFE u BiH, kroz projekat podržan od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH, pozivaju osobe zainteresovane za poduzetnički angažman – pokretanje vlastitog poslovnog poduhvata, da se prijave za učešće u CEFE Programu podrške poduzetništvu koji se organizuje na teritoriji i uz podršku Gradova Gračanica i Srebrenik.

Kroz CEFE Program podrške poduzetništvu, polaznicima će biti osigurana obuka u jačanju ličnih poduzetničkih kapaciteta, podrška u izradi biznis plana i tehnička podrška u registraciji i pokretanju biznisa. Za najbolje ocijenjene biznis planove osigurana je finansijska podrška pokretanju biznisa, te, u skladu sa mogućnostima i procijenjenim potrebama, dugoročna mentorska podrška kroz Mrežu podrške poduzetništvu.

Prijave po ovom Javnom pozivu moguće je predati do 15.06.2020. godine u prostorijama Grada Srebrenik: Putem pisarnice, ul. Varoških polja bb., 75350 Srebrenik, sa naznakom: Ne otvarati, Javni poziv za start-up, ili na email adresu poduzetnistvo@srebrenik.ba, Predmet/Subject: Prijava na javni poziv za start-up.